Cadeaubonnen

Een cadeaubon is leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen

Op zoek naar een geschikt cadeau voor (kersverse) ouders? Lastig al die keuzes.  Geef dan een cadeaubon, hiermee sla je de plank nooit mis!

Het perfecte cadeau waar je iedereen blij mee maakt.Lees meer over de: "Cadeaubonnen van De kleine olifant '"

Cadeaubonnen:

Hét perfecte cadeau waar je iedereen blij mee maakt: een cadeaubon! Onze cadeaubon is al een waar cadeau op zich, want je ontvangt een ready-to-give cadeautje! Natuurlijk kun je de cadeaubon ook rechtstreeks naar de ontvanger sturen, mét kaartje met persoonlijke boodschap.

Een cadeaubon als kraamcadeau:

Op zoek naar een geschikt cadeau voor kersverse ouders, maar bang om de plank mis te slaan met het door jou gekozen knuffeldier of stuk speelgoed? Geef een cadeaubon  en laat hiermee de keuze over aan de  ouders van de pasgeborene!

Cadeaubon voor een verjaardag of andere gelegenheid

Heb jij binnenkort iets te vieren, maar weet je nog niet wat je als cadeau kan geven? Dan zit je met een cadeaubon van De Kleine Olifant altijd goed! Ga je naar een kinderverjaardag, of gaat het kindje voor de eerste keer naar school? Allerlei gelegenheden waarbij je een cadeaubon kan geven.

Hoe ziet de cadeaubon eruit?

Onze cadeaubonnen zien er altijd feestelijk uit. Voor wie het cadeautje ook is.. het zal altijd een feestje zijn om deze te mogen ontvangen! Omdat wij niks liever doen dan kindjes en jou blij te maken. Helpen wij je heel graag mee. Wij zorgen er namelijk voor dat alle cadeaubonnen helemaal klaar zijn om weg te geven. Alle cadeaubonnen worden met de grootste liefde en zorg verpakt. Heb je speciale wensen, of gelegenheden? Is het voor een jongen,meisje of neutraal? Geef het de gerust aan ons door, dit kan bij het vakje opmerkingen aan het einde van je bestelling. Op deze manier kunnen wij de cadeaubon nog persoonlijker en unieker inpakken voor jou! Dit doen we met mooie bijpassende kleuren lint. Ook kan je aangeven of je graag een droogbloem, geschenkstrik of een sticker op je bon wilt hebben.

Let op:: De stickers/ lintjes op de enveloppen kunnen afwijken van de foto. Uiteraard houden wij rekening met de wensen en voorkeuren.

Bedrag cadeaubon:

Bij de kleine olifant kun je een cadeaubon van €10/ €15 / €25 / €50 kopen. Staat jou gewenste bedrag er niet tussen? Dan kun je eventueel 2 bonnen bestellen. Ook is het mogelijk een ander bedrag te kiezen. Hiervoor kun je contact met ons opnemen via whatsapp, mail of via het contact formulier.

Hoe te gebruiken?

Het is erg gemakkelijk om een cadeaubon te gebruiken: vul gewoon bij het afrekenen in de winkelwagen de unieke code in die op de cadeaubon staat. Uw cadeaubon wordt dan direct geactiveerd.

Voorwaarden van de cadeaubon:

1. De cadeaubon is tot twee jaar na uitgifte geldig. Deze datum is vermeld op de cadeaubon.

2. Van de cadeaubon kan uitsluitend gebruikt gemaakt worden in de webshop www.dekleineolifant.nl

3. De cadeaubon kan één keer worden gebruikt (als de waarde van de bestelling lager is dan de waarde van de cadeaubon, zal het ongebruikte saldo komen te vervallen; als het bedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de waardebon, kan de klant het verschil op de gewenste betaalwijze bijbetalen).

4. De cadeaubon kan niet worden geretourneerd of geruild voor geld.

5. In geval van verlies of diefstal kan een cadeaubon helaas niet opnieuw worden uitgegeven.

6. Bij het retourneren van de op cadeaubon gekochte goederen wordt het aankoopbedrag niet uitbetaald - de goederen kunnen wel geruild worden, of we sturen u een nieuwe cadeaubon.

7. Er kan maximaal 1 cadeaubon per bestelling worden gebruikt.

Een cadeaubon is leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen!