Cadeaupakketten 

Unieke cadeaupakketten voor baby en kind ( 0-6 jaar)

Bij De kleine olifant kun je terecht voor mooie en feestelijk ingepakte cadeaupakketten, voor zowel jongens als meisjes.

Leuk om te geven aan aanstaande ouders, verzorgers of opa’s en oma’s.

Geef je liever een cadeau met andere producten uit ons assortiment?

Dan kun je hier je eigen cadeaupakket samenstellen.


Lees meer over: "Cadeaupakketten"

Bij De kleine olifant kun je terecht voor mooie en feestelijk ingepakte cadeaupakketten, voor zowel jongens,meisjes of genderneutraal. Unieke cadeaupakketten om te geven aan aanstaande ouders, verzorgers of aan het kind zelf. Geef je liever een cadeau met andere producten uit ons assortiment? Dan kun je ook je eigen cadeaupakket samenstellen.

Lees meer over: "Baby cadeaupakketten"

Baby cadeaupakketten

Is er iemand in jou omgeving zwanger of bevallen? Verras ze dan met een uniek kant-en-klaar cadeaupakket. Bij de kleine olifant is er een ruime keuze aan cadeaupakketten voor zowel jongens als meisjes. Weet je het geslacht van de baby nog niet? Bekijk dan ons genderneutrale assortiment. Bij ons kun je terecht voor allerlei soorten (kraam)cadeaus.  Wat dacht je van een leuk knuffeldoekje gecombineerd met een zachte hydrofiele doek. Of ga jij liever voor een rammelaar met speen? In elke prijsklasse is er een wel een leuk cadeau te vinden.

Gelegenheden baby cadeaupakketten:

Zit je met je handen in het haar omdat je geen geschikt kraamcadeau kan vinden? Of ga je naar een babyshower van je vriendin, maar heb je geen idee wat je moet geven?  En vergeet de verjaardag van je kleine vriend ook niet, die bijna 1 wordt... Wij, bij de kleine olifant, snappen heel goed dat je hiervan een klein beetje stress krijgt. Gelukkig zijn wij er om te helpen! Voor elke gelegenheid bieden wij het perfecte (kraam)cadeau voor zowel jongens, meisjes als genderneutraal.

Prijskwaliteit:

Omdat wij prijs-kwaliteit ook erg belangrijk vinden, Shop je bij ons al leuke cadeaupakketten vanaf €15,00 Zo blijft een kraamcadeau geven, ook leuk!  Ga je op kraambezoek bij je zusje of beste vriendin? En wil je toch een iets duurder kraamcadeau geven, dat kan! Ga je op bezoek bij een verre kennis, en wil je een kleinigheidje geven, ook dat kan! Voor elk budget is er een passend cadeau te vinden bij De Kleine Olifant. Goed om te weten: Alle cadeaupakketten zijn met zorg uitgezocht door ons. Mooie materialen, stevige producten en van hoge kwaliteit. Zodat je zeker weet dat het cadeau wat je weggeeft ook een lange levensduur heeft.

Gratis extra service van de kleine olifant:

Omdat wij niks liever doen dan de (kersverse) ouders, jou, baby's en kindjes blij te maken. Helpen wij je heel graag mee. Wij zorgen er namelijk voor dat alle cadeaupakketten helemaal klaar zijn om weg te geven. Alle cadeaupakketten worden feestelijk en uniek verpakt. Heb je speciale wensen, of gelegenheden? Is het voor een jongen, meisje of neutraal? Geef het de gerust aan ons door, dit kan bij het vakje opmerkingen aan het einde van je bestelling. Op deze manier kunnen wij het cadeaupakket nog persoonlijker en unieker inpakken. Dit doen we met mooie bijpassende kleuren lint. Ook kan je aangeven of je graag een droogbloem, geschenkstrik of een sticker op je cadeaupakket wilt hebben. Kortom de keuze is erg groot! Om je cadeaupakket helemaal compleet te maken, kun je er nog een leuk wenskaartje bij toevoegen. Deze schrijven wij met liefde voor jou, maar uiteraard mag je dit natuurlijk ook zelf doen. Wil je volledig ontzorgd worden? Dan kunnen wij het cadeautje ook rechtstreeks naar de ontvanger sturen.  Voordat wij het naar de ontvanger zenden, maken wij nog een leuke foto voor jou! Zo weet je precies wat je geeft. Hoe leuk is dat?

Keuze cadeaudozen

Omdat onze cadeaupakketten een groot succes zijn, hebben wij het assortiment uitgebreid. Vanaf heden kun jij nu zelf kiezen welke cadeaudoos jij bij de (kraam)cadeau wilt hebben. Ga jij voor een jungle thema, bloemetjes of lekker neutraal? Genoeg keus, voor ieders zijn wensen.

Lees met over: "Kinder cadeaupakketten"

Kinder cadeaupakketten:

Is er een kindje jarig of heb je iets te vieren? Verras ze dan met een uniek Kant en klare Cadeaupakket. Bij de kleine olifant is er een ruime keuze aan cadeaupakketten voor zowel jongens als meisjes. Ook hebben wij een ruim assortiment aan genderneutrale cadeaupakketten. Je vind bij de kleine olifant cadeaupakketten voor kinderen van 1 tot 6 jaar. Is het niet helemaal naar wens? dan kun je ook zelf een cadeaupakket samen stellen. Bij ons kun je terecht voor allerlei soorten (verjaardags)cadeaus.  Wat dacht je van een leuk kleurboekje met een bijbehorende kleurpotloden? Of ga jij liever voor een springtouw met stapelblokken? In elke prijsklasse is er een wel een leuk cadeau te vinden.

Gelegenheden kindercadeaupakketten:

Zit je met je handen in het haar omdat je geen geschikt verjaardagscadeau kan vinden? Of ga je op ziekenbezoek bij je buurmeisje, maar heb je geen idee wat je moet geven?  En, vergeet de spontane cadeaus niet.. Wij bij de kleine olifant, snappen heel goed dat je hiervan een klein beetje stress krijgt. Gelukkig zijn wij er om te helpen! Voor elke gelegenheid bieden wij het perfecte (verjaardags) cadeau voor zowel jongens,meisjes als genderneutraal.

Prijskwaliteit:

Omdat wij prijs-kwaliteit ook erg belangrijk vinden, Shop je bij ons al leuke cadeaupakketten vanaf €15,00 Zo blijft een kindercadeau geven, ook leuk!  Ga je naar een verjaardag van je neefje of nichtje? en wil je toch een iets duurder verjaardagscadeau geven, dat kan! Ga je op bezoek bij een verre kennis, en wil je een kleinigheidje geven, ook dat kan! Voor elk budget is er een passend cadeau te vinden bij De Kleine Olifant. Goed om te weten: Alle cadeaupakketten zijn met zorg uitgezocht door ons. Mooie materialen,stevige producten en van hoge kwaliteit. Zodat je zeker weet dat het cadeau wat je weggeeft ook een lange levensduur heeft.

Gratis extra service van de kleine olifant:

Omdat wij niks liever doen dan kindjes en jou blij te maken. Helpen wij je heel graag mee. Wij zorgen er namelijk voor dat alle cadeaupakketten helemaal klaar zijn om weg te geven. Alle cadeaupakketten worden feestelijk en uniek verpakt. Heb je speciale wensen, of gelegenheden? Is het voor een jongen, meisje of neutraal? Geef het de gerust aan ons door, dit kan bij het vakje opmerkingen aan het einde van je bestelling. Op deze manier kunnen wij het kindercadeaupakket nog persoonlijker en unieker inpakken. Dit doen we met mooie bijpassende kleuren lint. Ook kan je aangeven of je graag een droogbloem, geschenkstrik of een sticker op je cadeaupakket wilt hebben. Kortom de keuze is erg groot!

Om je cadeaupakket helemaal compleet te maken, kun je er nog een leuk wenskaartje bij toevoegen. Deze schrijven wij met liefde voor jou, maar uiteraard mag je dit natuurlijk ook zelf doen. Wil je volledig ontzorgd worden? Dan kunnen wij het cadeautje ook rechtstreeks naar de ontvanger sturen.  Voordat wij het naar de ontvanger zenden, maken wij nog een leuke foto voor jou! Zo weet je precies, wat je geeft. Hoe leuk is dat?

Keuze Kinder Cadeaudozen

Omdat onze cadeaupakketten een groot succes zijn, hebben wij het assortiment uitgebreid. Vanaf heden,kun jij nu zelf kiezen welke cadeaudoos jij bij de kinder cadeautje wilt hebben. Ga jij voor een jungle thema, bloemetjes of lekker neutraal? Genoeg keus, voor ieders zijn wensen.