Cadeau

Bekijk alle extra's om je cadeau nog unieker te maken.

 

Bij De kleine olifant kun je terecht voor een mooi en feestelijk ingepakte cadeaus, zowel voor jongens, neutraal en meisjes.

Leuk om te geven aan (aanstaande) ouders, verzorgers of opa’s en oma’s.

Maak je cadeau compleet met een geschreven wenskaart, of verras ze met een cadeaubon.

Geef je liever een cadeau die al helemaal klaar is? 

Bekijk dan onze cadeaupakketten eens.

 kinder en baby cadeau
Lees meer over: 'Baby cadeau pakketten '

Baby cadeaupakketten

Is er iemand in jou omgeving zwanger of bevallen? Verras ze dan met een uniek kant-en-klaar cadeaupakket. Bij de kleine olifant is er een ruime keuze aan cadeaupakketten voor zowel jongens als meisjes. Weet je het geslacht van de baby nog niet? Bekijk dan ons genderneutrale assortiment. Bij ons kun je terecht voor allerlei soorten (kraam)cadeaus. Wat dacht je van een leuk knuffeldoekje gecombineerd met een zachte hydrofiele doek. Of ga jij liever voor een rammelaar met speen? In elke prijsklasse is er een wel een leuk cadeau te vinden.

Gelegenheden baby cadeaupakketten:

Zit je met je handen in het haar omdat je geen geschikt kraamcadeau kan vinden? Of ga je naar een babyshower van je vriendin, maar heb je geen idee wat je moet geven? En, vergeet de verjaardag van je kleine vriend ook niet, die bijna 1 wordt... Wij bij de kleine olifant snappen heel goed dat je hiervan een klein beetje stress krijgt. Gelukkig zijn wij er om te helpen! Voor elke gelegenheid bieden wij het perfecte (kraam)cadeau voor zowel jongens, meisjes als genderneutraal.

Prijskwaliteit:

Omdat wij prijs-kwaliteit ook erg belangrijk vinden, Shop je bij ons al leuke cadeaupakketten vanaf €15,00 Zo blijft een kraamcadeau geven ook leuk! Ga je op kraambezoek bij je zusje of beste vriendin? en wil je toch een iets duurder kraamcadeau geven, dat kan! Ga je op bezoek bij een verre kennis, en wil je een kleinigheidje geven, ook dat kan! Voor elk budget is er een passend cadeau te vinden bij De Kleine Olifant. Goed om te weten: Alle cadeaupakketten zijn met zorg uitgezocht door ons. Mooie materialen,stevige producten en van hoge kwaliteit. Zodat je zeker weet dat het cadeau wat je weggeeft ook een lange levensduur heeft.

Gratis extra service van de kleine olifant:

Omdat wij niks liever doen dan de (kersverse) ouders, jou, baby's en kindjes blij maken, helpen wij je heel graag mee. Wij zorgen er namelijk voor dat alle cadeaupakketten helemaal klaar zijn om weg te geven. Alle cadeaupakketten worden feestelijk en uniek verpakt. Heb je speciale wensen of gelegenheden? Is het voor een jongen, meisje of neutraal? Geef het de gerust aan ons door, dit kan bij het vakje opmerkingen aan het einde van je bestelling. Op deze manier kunnen wij het cadeaupakket nog persoonlijker en unieker inpakken. Dit doen we met mooie bijpassende kleuren lint. Ook kun je aangeven of je graag een droogbloem, geschenkstrik of een sticker op je cadeaupakket wilt hebben. Kortom de keuze is erg groot! Om je cadeaupakket helemaal compleet te maken, kun je er nog een leuk wenskaartje bij toevoegen. Deze schrijven wij met liefde voor jou, maar uiteraard mag je dit natuurlijk ook zelf doen. Wil je volledig ontzorgd worden? Dan kunnen wij het cadeautje ook rechtstreeks naar de ontvanger sturen. Voordat wij het naar de ontvanger zenden, maken wij nog een leuke foto voor jou! Zo weet je precies wat je geeft. Hoe leuk is dat?

Keuze Cadeaudozen

Omdat onze cadeaupakketten een groot succes zijn, hebben wij het assortiment uitgebreid. Vanaf heden kun jij nu zelf kiezen welke cadeaudoos jij bij de (kraam)cadeau wilt hebben. Ga jij voor een jungle thema, bloemetjes of lekker neutraal? Genoeg keus, voor ieders zijn wensen.

Lees meer over 'Kinder cadeaupakketten ( 1 tot 6 jaar)'

Cadeaupakketten Kind:

Is er een kindje jarig of heb je iets te vieren? Verras ze dan met een uniek kant-en-klaar cadeaupakket. Bij de kleine olifant is er een ruime keuze aan cadeaupakketten voor zowel jongens als meisjes. Ook hebben wij een ruim assortiment aan genderneutrale cadeaupakketten. Je vindt bij de kleine olifant cadeaupakketten voor kinderen van 1 tot 6 jaar. Is het niet helemaal naar wens? Dan kun je ook zelf een cadeaupakket samen stellen. Bij ons kun je terecht voor allerlei soorten (verjaardags)cadeaus. Wat dacht je van een leuk kleurboekje met een bijbehorende kleurpotloden? Of ga jij liever voor een springtouw met stapelblokken? In elke prijsklasse is er een wel een leuk cadeau te vinden.

Gelegenheden cadeaupakketten kind:

Zit je met je handen in het haar omdat je geen geschikt verjaardagscadeau kan vinden? Of ga je op ziekenbezoek bij je buurmeisje, maar heb je geen idee wat je moet geven?  En, vergeet de spontane cadeaus niet.. Wij, bij de kleine olifant, snappen heel goed dat je hiervan een klein beetje stress krijgt. Gelukkig zijn wij er om te helpen! Voor elke gelegenheid bieden wij het perfecte (verjaardags) cadeau voor zowel jongens,meisjes als genderneutraal.

 

Prijskwaliteit:

Omdat wij prijs-kwaliteit ook erg belangrijk vinden, Shop je bij ons al leuke cadeaupakketten vanaf €15,00. Zo blijft een kindercadeau geven, ook leuk!  Ga je naar een verjaardag van je neefje of nichtje? en wil je toch een iets duurder verjaardagscadeau geven, dat kan! Ga je op bezoek bij een verre kennis, en wil je een kleinigheidje geven, ook dat kan! Voor elk budget is er een passend cadeau te vinden bij De Kleine Olifant.

Goed om te weten: Alle cadeaupakketten zijn met zorg uitgezocht door ons. Mooie materialen,stevige producten en van hoge kwaliteit. Zodat je zeker weet dat het cadeau wat je weggeeft ook een lange levensduur heeft.

Gratis extra service van de Kleine Olifant:

Omdat wij niks liever doen dan kindjes en jou blij te maken. Helpen wij je heel graag mee. Wij zorgen er namelijk voor dat alle cadeaupakketten helemaal klaar zijn om weg te geven. Alle cadeaupakketten worden feestelijk en uniek verpakt. Heb je speciale wensen, of gelegenheden? Is het voor een jongen,meisje of neutraal? Geef het de gerust aan ons door, dit kan bij het vakje opmerkingen aan het einde van je bestelling. Op deze manier kunnen wij het kinder cadeaupakket nog persoonlijker en unieker inpakken. Dit doen we met mooie bijpassende kleuren lint. Ook kan je aangeven of je graag een droogbloem, geschenkstrik of een sticker op je cadeaupakket wilt hebben. Kortom de keuze is erg groot!

Om je cadeaupakket helemaal compleet te maken, kun je er nog een leuk wenskaartje bij toevoegen. Deze schrijven wij met liefde voor jou, maar uiteraard mag je dit natuurlijk ook zelf doen. Wil je volledig ontzorgd worden? Dan kunnen wij het cadeautje ook rechtstreeks naar de ontvanger sturen.  Voordat wij het naar de ontvanger zenden, maken wij nog een leuke foto voor jou! Zo weet je precies, wat je geeft. Hoe leuk is dat?

Keuze Kinder Cadeaudozen

Omdat onze cadeaupakketten een groot succes zijn, hebben wij het assortiment uitgebreid. Vanaf heden, kun jij nu zelf kiezen welke cadeaudoos jij bij de kinder cadeautje wilt hebben. Ga jij voor een jungle thema, bloemetjes of lekker neutraal? Genoeg keus, voor ieders zijn wensen.

 

Lees meer over : 'Cadeaubonnen De kleine Olifant '

Cadeaubonnen:

Hét perfecte cadeau waar je iedereen blij mee maakt: een cadeaubon! Onze cadeaubon is al een waar cadeau op zich, want je ontvangt een ready-to-give cadeautje! Natuurlijk kun je de cadeaubon ook rechtstreeks naar de ontvanger sturen, mét kaartje met persoonlijke boodschap.

Een cadeaubon als kraamcadeau:

Op zoek naar een geschikt cadeau voor kersverse ouders, maar bang om de plank mis te slaan met het door jou gekozen knuffeldier of stuk speelgoed? Geef een cadeaubon  en laat hiermee de keuze over aan de  ouders van de pasgeborene!

Cadeaubon voor een verjaardag of andere gelegenheid

Heb jij binnenkort iets te vieren, maar weet je nog niet wat je als cadeau kan geven? Dan zit je met een cadeaubon van De Kleine Olifant altijd goed! Ga je naar een kinderverjaardag, of gaat het kindje voor de eerste keer naar school? Allerlei gelegenheden waarbij je een cadeaubon kan geven.

Hoe ziet de cadeaubon eruit?

Onze cadeaubonnen zien er altijd feestelijk uit. Voor wie het cadeautje ook is.. het zal altijd een feestje zijn om deze te mogen ontvangen! Omdat wij niks liever doen dan kindjes en jou blij te maken. Helpen wij je heel graag mee. Wij zorgen er namelijk voor dat alle cadeaubonnen helemaal klaar zijn om weg te geven. Alle cadeaubonnen worden met de grootste liefde en zorg verpakt. Heb je speciale wensen, of gelegenheden? Is het voor een jongen,meisje of neutraal? Geef het de gerust aan ons door, dit kan bij het vakje opmerkingen aan het einde van je bestelling. Op deze manier kunnen wij de cadeaubon nog persoonlijker en unieker inpakken voor jou! Dit doen we met mooie bijpassende kleuren lint. Ook kan je aangeven of je graag een droogbloem, geschenkstrik of een sticker op je bon wilt hebben.

Let op:: De stickers/ lintjes op de enveloppen kunnen afwijken van de foto. Uiteraard houden wij rekening met de wensen en voorkeuren.

Bedrag cadeaubon:

Bij de kleine olifant kun je een cadeaubon van €10/ €15 / €25 / €50 kopen. Staat jou gewenste bedrag er niet tussen? Dan kun je eventueel 2 bonnen bestellen. Ook is het mogelijk een ander bedrag te kiezen. Hiervoor kun je contact met ons opnemen via whatsapp, mail of via het contact formulier.

Hoe te gebruiken?

Het is erg gemakkelijk om een cadeaubon te gebruiken: vul gewoon bij het afrekenen in de winkelwagen de unieke code in die op de cadeaubon staat. Uw cadeaubon wordt dan direct geactiveerd.

Voorwaarden van de cadeaubon:

1. De cadeaubon is tot twee jaar na uitgifte geldig. Deze datum is vermeld op de cadeaubon.

2. Van de cadeaubon kan uitsluitend gebruikt gemaakt worden in de webshop www.dekleineolifant.nl

3. De cadeaubon kan één keer worden gebruikt (als de waarde van de bestelling lager is dan de waarde van de cadeaubon, zal het ongebruikte saldo komen te vervallen; als het bedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de waardebon, kan de klant het verschil op de gewenste betaalwijze bijbetalen).

4. De cadeaubon kan niet worden geretourneerd of geruild voor geld.

5. In geval van verlies of diefstal kan een cadeaubon helaas niet opnieuw worden uitgegeven.

6. Bij het retourneren van de op cadeaubon gekochte goederen wordt het aankoopbedrag niet uitbetaald - de goederen kunnen wel geruild worden, of we sturen u een nieuwe cadeaubon.

7. Er kan maximaal 1 cadeaubon per bestelling worden gebruikt.

Een cadeaubon is leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen!

Lees meer over: ' Cadeau Wenskaarten'

Wenskaarten:

Laat jij je product door ons inpakken, of vind je het gewoon leuk om er een kaartje bij te hebben? Bestel deze dan hier! Wij hebben wenskaarten in normaal formaat, maar ook kleine formaten. Daardoor is er altijd ruimte om een leuk stukje tekst op de kaart te schrijven. Wij kunnen de wenskaart voor je schrijven, zo is je cadeau helemaal klaar! Wil je hier gebruik van maken? Vermeld dan de naam van de ontvanger en jou tekst in het tekstvakje hierboven. Wil je hem zelf schrijven? Ook dat kan.

Voor elke gelegenheid een wenskaart

Een verjaardagskaartgeboorte kaartje, beterschapskaartje? Bij De Kleine olifant verstuur je wenskaarten voor iedere gelegenheid. Voor de grote momenten, maar ook voor de kleine en onverwachte momenten. Want wat is er nou leuker dan iemand te verrassen met een persoonlijk kaartje?

Extra service

De wenskaart kan door ons geschreven worden, en rechtstreeks bij de ontvanger afgeleverd worden. Zo heb jij er geen omkijken meer naar. En het leuke... wij schrijven de wenskaarten met de hand, zodat het nog persoonlijker wordt!

Wat schrijf je op een wenskaart?

Dat ligt er natuurlijk aan voor welke gelegenheid je een wenskaart wil versturen, maar bij De kleine olifant helpen we je graag met de juiste tekst voor jouw kaartje! Ben je op zoek naar een leuke tekst voor een kraamcadeau? Of heb je hulp nodig bij het schrijven van een beterschapskaartje? Voor elk moment ondersteunen we je met de juiste tekst. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je met alle liefde!

Lees meer over: ' Cadeau inpakken '

Over de cadeau inpakservice:

Een cadeau is geen cadeau als het niet feestelijk is ingepakt. Liever niet zelf aan de slag met inpakpapier, lint en strikken? Je cadeau laten inpakken kan al voor slechts €1,29. Laat ons vooral via het
opmerkingenveld meer weten over de ontvanger van het cadeau. Dan zorgen wij voor bijpassende kleuren en versieringen. Tip: Voeg een mooie wenskaart toe. Of geef je cadeau die extra touch door middel van een cadeaukoffer, cadeaudoosje of een  cadeauzakje.

Gelegenheden cadeau inpakken:

Een cadeau bezorgen bij een pasgeboren baby, voor een kinderverjaardag of zomaar? Dat kan bij de Kleine Olifant. Zo vind je bij de kleine olifant een leuk cadeau voor baby en kind, en verpakken wij het graag voor jou als cadeautje. Het cadeau bezorgen hoef je dan niet zelf te doen, maar regelen wij voor je. Kies een mooie verrassing uit, typ een mooie tekst voor op het kaartje en laat door ons jouw cadeautje inpakken én bezorgen.

Ben je geen inpakheld maar wil je het cadeau wél zelf overhandigen? Laat het dan door ons mooi ingepakt bij jou thuis bezorgen. Dan overhandig je het cadeau alsnog persoonlijk... Handig!

Cadeau inpakken: 

Heb jij een leuk cadeautje gevonden bij de De Kleine olifant? En wil je hem graag laten inpakken door ons? Dat kan! Wij zorgen er voor dat je cadeautje 'ready-to-give' is. Voorzien van leuk inpakpapier met bijpassend lint. Wij maken het cadeautje nog extra af met een droogbloemetje of sticker. Wij vinden het fijn, als je in het opmerkingveld je wensen aangeeft. Is het voor een baby of juist voor een peuter?  Is het voor een jongetje, meisje of is het geslacht nog niet bekend? Hoe meer informatie jij deelt, hoe persoonlijker wij je cadeau kunnen inpakken.

Cadeaukoffertje ,cadeauzakje of cadeaudoosjes:

Bij de kleine olifant vind je veel 'kant-en-klare' cadeaupakketten. Hierin zitten leuke kinder producten, verpakt in een fleurig koffertje of doosje. Nu kan het zo zijn dat dit niet naar jouw wens is. Daarom kun je nu zelf items uitzoeken, en een los cadeaukoffertje of doosje aan je winkelwagentje toevoegen. Uiteraard verpakken wij dit ook met de grootste zorg en liefde voor jou!

Cadeaupakket samen stellen:

Met dit artikelen kun je zelf een cadeau samenstellen dat past bij de ontvanger en de gelegenheid. Kies uit een ruim assortiment aan producten, zoals: spenen, rammelaars, knuffels, haarbandjes en nog veel meer. Of je nu een verjaardag, babyshower, geboorte, of andere feestelijke gelegenheid viert, wij helpen je graag om het perfecte cadeau te vinden. Wij zorgen ervoor dat het cadeaupakket met zorg wordt samengesteld en verpakt, zodat het cadeau extra speciaal aanvoelt. Ook bieden wij de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap toe te voegen aan het cadeau, om het nog persoonlijker te maken. Wij schrijven met liefde het kaartje. Ook kunnen wij het rechtstreeks naar de ontvanger sturen. Stel cadeaupakket vandaag nog samen en maak iemand blij met een uniek en persoonlijk cadeau!

Cadeaudoos.

Omdat er veel vraag naar onze cadeaudoosjes is, worden ze nu ook los verkocht! Heb jij een cadeautje ergens anders gezien? Of wil je thuis nog leuke dingen toevoegen. Dan kun je een cadeaudoosje los in je winkelmandje leggen.

Goed om te weten: Alle cadeaus worden met de grootste zorg en een vleugje liefde ingepakt door ons. Zodat je zeker weet dat het cadeau wat je weggeeft ook een feestje is om te mogen ontvangen.