Sailors Bay

Sailors Bay is een collectie van Little Dutch. Op de zee bij Sailors Bay vind je veel verschillende avonturiers en vissersbootjes

Ga jij mee de zee op? Bekijk dan snel alle items van Sailors Bay collectie van Little Dutch

 Lees meer over: "Sailors Bay van Little Dutch"

Over Sailors Bay:

Op zee vind je zo veel verschillende avonturiers en vissersbootjes. Elk bootje is anders en heeft zijn eigen verhaal. Onderling wordt opgeschept over wie de grootste vangst heeft binnengehaald. Droom weg over de avonturen die een vissersbootje maakt op zee. Alle meeuwen komen samen op de vuurtoren om de vissersbootjes te aanschouwen en te kletsen over de avonturen die ze hebben meegemaakt. De vuurtoren schijnt zijn licht om de bootjes te  helpen hun weg terug te vinden. Hijs de zeilen! Start de motor. Schip ahoy. De collectie is beschikbaar in blauw en wit. 

Over Little Dutch

Little Dutch is een Nederlands label voor baby’s, peuters en kleuters. Ons eigen designteam creëert met veel liefde en passie al meer dan 10 jaar een ruime collectie veelzijdige producten die even interessant als praktisch zijn. Voor in huis of voor onderweg. Voor jezelf of om cadeau te geven. Little Dutch designs zijn een verrijking voor wie opvoedt of opgroeit. Van speelgoed tot beddengoed en van essentials tot decoratie. Little Dutch zorgt dat alle producten échte aanwinsten zijn. We denken aan de kleintjes, maar volgen ook de wensen van hun ouders. Zo zijn onze designs niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook uitdagend om mee te spelen en veilig om te gebruiken. Little Dutch wil zowel het ouderschap als de ontwikkeling van ieder kind zoveel mogelijk ondersteunen. Wat de dag ook brengt. Onze designs zijn daarom even functioneel als fascinerend. Ze geven veel plezier, zorgen voor het nodige comfort en brengen extra gemak. Little Dutch makes everyday happiness more happy.

Design & Collectie
Voor Little Dutch is kwaliteit even belangrijk als het ontwerp. Onze producten worden met grote zorg samengesteld en uitvoerig getest. We kiezen voor verrassende details. En werken met de mooiste materialen. Zodat we kinderen en hun ouders kunnen omringen met heel veel liefde, comfort en speelplezier. Ieder jaar introduceren we nieuwe thema’s met pakkende prints die in meerdere collecties terugkomen. Onze producten krijgen hierdoor een eigen look & feel. Ze zijn tijdloos, maar toch verrassend. Zodat ze perfect passen in de dagelijkse gezinsroutine en tegelijkertijd goed matchen met het interieur.