Wenskaarten

Met een wenskaart maakt je elke cadeautje nog unieker

Wij kunnen de wenskaart voor je schrijven, zo is je cadeau helemaal klaar om te geven.

Wil je hier gebruik van maken? Vermeld dan de naam van de ontvanger en jou tekst in het bijbehorende tekst vakje.

De wenskaart zelf schrijven, kan natuurlijk ook!

Wie verras jij?Lees meer over: "Wenskaarten"

Wenskaarten:

Laat jij je product door ons inpakken, of vind je het gewoon leuk om er een kaartje bij te hebben? Bestel deze dan hier! Wij hebben wenskaarten in normaal formaat, maar ook kleine formaten. Daardoor is er altijd ruimte om een leuk stukje tekst op de kaart te schrijven. Wij kunnen de wenskaart voor je schrijven, zo is je cadeau helemaal klaar! Wil je hier gebruik van maken? Vermeld dan de naam van de ontvanger en jou tekst in het tekstvakje hierboven. Wil je hem zelf schrijven? Ook dat kan.

Voor elke gelegenheid een wenskaart

Een verjaardagskaartgeboorte kaartje, beterschapskaartje? Bij De Kleine olifant verstuur je wenskaarten voor iedere gelegenheid. Voor de grote momenten, maar ook voor de kleine en onverwachte momenten. Want wat is er nou leuker dan iemand te verrassen met een persoonlijk kaartje?

Extra service

De wenskaart kan door ons geschreven worden, en rechtstreeks bij de ontvanger afgeleverd worden. Zo heb jij er geen omkijken meer naar. En het leuke... wij schrijven de wenskaarten met de hand, zodat het nog persoonlijker wordt!

Wat schrijf je op een wenskaart?

Dat ligt er natuurlijk aan voor welke gelegenheid je een wenskaart wil versturen, maar bij De kleine olifant helpen we je graag met de juiste tekst voor jouw kaartje! Ben je op zoek naar een leuke tekst voor een kraamcadeau? Of heb je hulp nodig bij het schrijven van een beterschapskaartje? Voor elk moment ondersteunen we je met de juiste tekst. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je met alle liefde!