Flowers & Butterflies

De levendige flower & butterflies collectie van Little Dutch geeft een dromerige tuinsfeer weer met alles wat daar groeit en bloeit

 

Houdt jouw kleintje ook zo gek op bloemetjes en vlinders? Bekijk dan snel alle items van Flowers & Butterflies  collectie van Little DutchLees meer over: "Flowers & Butterflies van Little Dutch"

Over Flowers & butterflies

Het geluid van tjilpende vogels, de geur van wilde bloemen. Onze levendige Flowers & Butterflies collectie geeft een dromerige tuinsfeer weer met alles wat daar groeit en bloeit, variërend van boshyacint tot boterbloem. Het thema komt tot uiting door het gebruik van warme seizoensloze tinten, sierlijke grassen en frivole bloemen. Abby de vrolijke stadsmus, het roze vogeltje Olivia en Lily de elegante vlinder hebben elk een hoofdrol in deze sierlijke collectie. We zien de wereld door hun ogen, terwijl ze van bloem tot bloem vliegen en fladderen. De Flowers & Butterflies collectie bestaat uit alle benodigdheden voor je mini, variërend van knuffels, puzzels tot een rammelaar, maar ook een uitgebreide range textiel om uit te kiezen. De hoofdpersonages van dit fleurige thema zijn ook te zien op een aantal kledingstukken en verzorgingsproducten. Daarnaast heeft little dutch een bloeiende all-over print ontworpen die elke baby- of kinderkamer een bloeiende boost geeft. Alle items kunnen los worden gebruikt om een neutrale inrichting op vrolijke wijze te accentueren, maar zijn ook gemakkelijk met elkaar te combineren voor een kamer vol bloemen en vlinders.

Over Little Dutch

Little Dutch is een Nederlands label voor baby’s, peuters en kleuters. Ons eigen designteam creëert met veel liefde en passie al meer dan 10 jaar een ruime collectie veelzijdige producten die even interessant als praktisch zijn. Voor in huis of voor onderweg. Voor jezelf of om cadeau te geven. Little Dutch designs zijn een verrijking voor wie opvoedt of opgroeit. Van speelgoed tot beddengoed en van essentials tot decoratie. Little Dutch zorgt dat alle producten échte aanwinsten zijn. We denken aan de kleintjes, maar volgen ook de wensen van hun ouders. Zo zijn onze designs niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook uitdagend om mee te spelen en veilig om te gebruiken. Little Dutch wil zowel het ouderschap als de ontwikkeling van ieder kind zoveel mogelijk ondersteunen. Wat de dag ook brengt. Onze designs zijn daarom even functioneel als fascinerend. Ze geven veel plezier, zorgen voor het nodige comfort en brengen extra gemak. Little Dutch makes everyday happiness more happy.

Design & Collectie
Voor Little Dutch is kwaliteit even belangrijk als het ontwerp. Onze producten worden met grote zorg samengesteld en uitvoerig getest. We kiezen voor verrassende details. En werken met de mooiste materialen. Zodat we kinderen en hun ouders kunnen omringen met heel veel liefde, comfort en speelplezier. Ieder jaar introduceren we nieuwe thema’s met pakkende prints die in meerdere collecties terugkomen. Onze producten krijgen hierdoor een eigen look & feel. Ze zijn tijdloos, maar toch verrassend. Zodat ze perfect passen in de dagelijkse gezinsroutine en tegelijkertijd goed matchen met het interieur.