Baby Bunny

Met trots presenteren wij het nieuwe ontwerp van Little Dutch : Baby bunny.

Heb jij zin om met deze schattige konijntjes te knuffelen en te spelen?

De Baby Bunny collectie van Little Dutch is zo leuk! Lees meer over : "Baby Bunny van Little Dutch"

Baby Bunny

Met trots presenteren we het nieuwste ontwerp van Little Dutch: Baby Bunny. Dit ontwerp wordt gecombineerd met de rustgevende, beige kleur, die een liefdevolle touch zal toevoegen aan elke kinderkamer. Deze collectie bevat nieuwe en verbeterde materialen, waardoor ze nog comfortabeler en veiliger zijn voor baby's. Ontworpen met de grootst mogelijke zorg en aandacht voor detail.

Over Little Dutch

Little Dutch is een Nederlands label voor baby’s, peuters en kleuters. Ons eigen designteam creëert met veel liefde en passie al meer dan 10 jaar een ruime collectie veelzijdige producten die even interessant als praktisch zijn. Voor in huis of voor onderweg. Voor jezelf of om cadeau te geven. Little Dutch designs zijn een verrijking voor wie opvoedt of opgroeit.

Van speelgoed tot beddengoed en van essentials tot decoratie. Little Dutch zorgt dat alle producten échte aanwinsten zijn. We denken aan de kleintjes, maar volgen ook de wensen van hun ouders. Zo zijn onze designs niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook uitdagend om mee te spelen en veilig om te gebruiken.

Little Dutch wil zowel het ouderschap als de ontwikkeling van ieder kind zoveel mogelijk ondersteunen. Wat de dag ook brengt. Onze designs zijn daarom even functioneel als fascinerend. Ze geven veel plezier, zorgen voor het nodige comfort en brengen extra gemak. Little Dutch makes everyday happiness more happy.

Design & Collectie
Voor Little Dutch is kwaliteit even belangrijk als het ontwerp. Onze producten worden met grote zorg samengesteld en uitvoerig getest. We kiezen voor verrassende details. En werken met de mooiste materialen. Zodat we kinderen en hun ouders kunnen omringen met heel veel liefde, comfort en speelplezier.

Ieder jaar introduceren we nieuwe thema’s met pakkende prints die in meerdere collecties terugkomen. Onze producten krijgen hierdoor een eigen look & feel. Ze zijn tijdloos, maar toch verrassend. Zodat ze perfect passen in de dagelijkse gezinsroutine en tegelijkertijd goed matchen met het interieur.