Laura's favorieten

Gepubliceerd op 31 augustus 2021 om 07:00

Het is weer de laatste dag van de maand en dat betekend: tijd voor een nieuwe blog..

Dit keer dus over mij. Nouja, niet zo zeer over mij maar over mijn favorieten. Ik stelde mezelf de vraag 'Laura wat is nou jou favoriet uit onze webshop?' Het antwoord daarop: speenkoorden gecombineerd met friggspenen of al die leuke bekers met borden en bijpassend bestek. Het houten speelgoed, of wacht...de mushie torens!

Jaaaaaaaa okee, ik geef toe, ik vind alles geweldig. Dit komt natuurlijk omdat we zelf onze producten uitzoeken en inkopen ha-ha! En uiteraard heb ik ook dingetjes voor mijn eigen kindjes gekocht. (Jaa ik kon het niet laten).Dit noem ik dus mijn favorieten.

Siliconen Kom Met Lepel:

Mijn zoon is nu 6 maandjes en dus druk bezig met zijn eerste hapjes. Het voordeel van dit bakje is dat hij in de magnetron en vaatwasser kan. Win win dus. 

 

Siliconen Bijtspeelgoed:

Deze bal vliegt dagelijks door onze woonkamer. Onze zoon zijn favoriete speeltje! Hij ontwikkeld met deze bal zijn motoriek en sabbelt er lekker op. 

 

De knuffel hond:

Mijn dochter is nu 3 jaar en gek op alles wat lijkt op een écht dier, dus ook op deze knuffel hond. Deze hond weet haar diepste geheimen en slaapt altijd bij haar in bed. 

 

Drinkbeker Siliconen

Aangezien een 3 jarige peuter geregeld een beker drinken laat vallen, raakte mijn vooraad bekers aardig op.

Sinds ik deze beker gebruik, heb ik dus geen kapotte bekers meer. Deze beker is namelijk van siliconen en daarmee dus niet kapot te krijgen. 

 

Deze 4 producten zijn toch wel echt mijn favorieten. Of mischien beter gezegd 'de favorieten van mijn kindjes'. En daar gaat het tenslotte ook allemaal om. Als mijn kindjes blij zijn, ben ik dat namelijk ook! 

 

Hopelijk vonden jullie mijn blog leuk. Mochten jullie nog vragen hebben laat het me gerust weten in een reactie hier onder!


Liefs,

Laura❤

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.