Baby Cadeaupakketten Neutraal

 Een origineel en genderneutraal baby cadeaupakket

Leuk om te geven aan aanstaande ouders, verzorgers of opa’s en oma’s.

Geef je liever een cadeau met andere producten uit ons assortiment?

Dan kun je hier je eigen cadeaupakket samenstellen


Lees meer over: "Genderneutrale Baby Cadeaupakketten"

Baby cadeaupakketten

Is er iemand in jou omgeving zwanger of bevallen? Verras ze dan met een uniek kant-en-klaar cadeaupakket. Bij de kleine olifant is er een ruime keuze aan genderneutrale cadeaupakketten. Handig als je het geslacht nog niet weet van de baby. Bij ons kun je terecht voor allerlei soorten (kraam)cadeaus.  Wat dacht je van een leuk neutrale knuffeldoekje gecombineerd met een zachte hydrofiele doek. Of ga jij liever voor een houten rammelaar met speen? In elke prijsklasse is er een wel een leuk cadeau te vinden.

Gelegenheden baby cadeaupakketten:

Zit je met je handen in het haar omdat je geen geschikt kraamcadeau kan vinden? Of ga je naar een babyshower van je vriendin, maar heb je geen idee wat je moet geven?  En, vergeet de verjaardag van je kleine vriend of vriendin ook niet, die bijna 1 wordt... Wij bij de kleine olifant, snappen heel goed dat je hiervan een klein beetje stress krijgt. Gelukkig zijn wij er om te helpen! Voor elke gelegenheid bieden wij het perfecte genderneutrale (kraam)cadeau aan.

Prijskwaliteit:

Omdat wij prijs-kwaliteit ook erg belangrijk vinden, Shop je bij ons al leuke cadeaupakketten vanaf €15,00. Zo blijft een kraamcadeau geven, ook leuk!  Ga je op kraambezoek bij je zusje of beste vriendin? En wil je toch een iets duurder kraamcadeau geven, dat kan! Ga je op bezoek bij een verre kennis, en wil je een kleinigheidje geven, ook dat kan! mVoor elk budget is er een passend cadeau te vinden bij De Kleine Olifant.

Goed om te weten: Alle cadeaupakketten zijn met zorg uitgezocht door ons. Mooie materialen,stevige producten en van hoge kwaliteit. Zodat je zeker weet dat het cadeau wat je weggeeft ook een lange levensduur heeft.

Gratis extra service van de kleine olifant:

Omdat wij niks liever doen dan de (kersverse) ouders,jou,babys en kindjes blij te maken. Helpen wij je heel graag mee. Wij zorgen er namelijk voor dat alle cadeaupakketten helemaal klaar zijn om weg te geven. Alle cadeaupakketten worden feestelijk en uniek verpakt. Heb je speciale wensen, of gelegenheden? Geef het de gerust aan ons door, dit kan bij het vakje opmerkingen aan het einde van je bestelling. Op deze manier kunnen wij het cadeaupakket nog persoonlijker en unieker inpakken. Dit doen we met mooie bijpassende kleuren lint. Ook kan je aangeven of je graag een droogbloem, geschenkstrik of een sticker op jecadeaupakket wilt hebben. Kortom de keuze is erg groot! 

Om je cadeaupakket helemaal compleet te maken, kun je er nog een leuk wenskaartje bij toevoegen. Deze schrijven wij met liefde voor jou, maar uiteraard mag je dit natuurlijk ook zelf doen. Wil je volledig ontzorgd worden? Dan kunnen wij het cadeautje ook rechtstreeks naar de ontvanger sturen.  Voordat wij het naar de ontvanger zenden, maken wij nog een leuke foto voor jou! Zo weet je precies, wat je geeft. Hoe leuk is dat?

Keuze cadeaudozen

Omdat onze cadeaupakketten een groot succes zijn, hebben wij het assortiment uitgebreid. Vanaf heden,kun jij nu zelf kiezen welke cadeaudoos jij bij de (kraam)cadeau wilt hebben. Ga jij voor een jungle thema, bloemetjes of lekker neutraal?Genoeg keus, voor ieders zijn wensen.