Little Goose

Maak kennis met Little Goose, het nieuwe beste vriendje van je kindje

Houdt jouw kleintje ook zo van ganzen? Bekijk dan snel alle items van Little Goose collectie van Little Dutch. Perfect als kraamcadeauLees meer over: "Little Goose van Little Dutch"

Over Little Goose

We nemen jou mee terug naar de natuur. Het mooie stukje natuur rondom de boerensloot waar de ganzen genieten van vers water en gras. Daar vind je onze Little Goose! Een sociaal en loyaal vriendje voor alle levende wezentjes rondom de sloot. Heel de dag is hij druk in de weer met water, gras en de speurtocht naar takjes en blaadjes voor een warm nestje. De liefde die de gans steekt in het opbouwen van zijn nestje is de liefde die Little Dutch heeft gestoken in het creëren van deze mooie nieuwe textiel- en speelgoed collectie. Het zachte groen is versierd met een illustraties van Little Goose. De kleur combineert mooi met de olijf kleuren uit de Pure collecties. De gehele textiel collectie is beschikbaar in Little Goose. Van hydrofiele doeken tot ledikantdekens, van hoeslakens tot aankleedkussenhoezen. Voeg wat subtiele gansjes toe aan de babykamer of versier de gehele kamer met de gansjes! Little Goose heeft ook de speelgoed en spelletjes collecties geïnspireerd. De zachte knuffel is beschikbaar in twee maten en kan ook teruggevonden worden aan de baby gym, als muziekdoosje en als knuffeldoekje. We hebben stapelblokken met het gansje en een geluidenpuzzel. Maar wat natuurlijk niet kan ontbreken aan deze collectie: het ganzenbord!

Over Little Dutch

Little Dutch is een Nederlands label voor baby’s, peuters en kleuters. Ons eigen designteam creëert met veel liefde en passie al meer dan 10 jaar een ruime collectie veelzijdige producten die even interessant als praktisch zijn. Voor in huis of voor onderweg. Voor jezelf of om cadeau te geven. Little Dutch designs zijn een verrijking voor wie opvoedt of opgroeit. Van speelgoed tot beddengoed en van essentials tot decoratie. Little Dutch zorgt dat alle producten échte aanwinsten zijn. We denken aan de kleintjes, maar volgen ook de wensen van hun ouders. Zo zijn onze designs niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook uitdagend om mee te spelen en veilig om te gebruiken. Little Dutch wil zowel het ouderschap als de ontwikkeling van ieder kind zoveel mogelijk ondersteunen. Wat de dag ook brengt. Onze designs zijn daarom even functioneel als fascinerend. Ze geven veel plezier, zorgen voor het nodige comfort en brengen extra gemak. Little Dutch makes everyday happiness more happy.

Design & Collectie
Voor Little Dutch is kwaliteit even belangrijk als het ontwerp. Onze producten worden met grote zorg samengesteld en uitvoerig getest. We kiezen voor verrassende details. En werken met de mooiste materialen. Zodat we kinderen en hun ouders kunnen omringen met heel veel liefde, comfort en speelplezier. Ieder jaar introduceren we nieuwe thema’s met pakkende prints die in meerdere collecties terugkomen. Onze producten krijgen hierdoor een eigen look & feel. Ze zijn tijdloos, maar toch verrassend. Zodat ze perfect passen in de dagelijkse gezinsroutine en tegelijkertijd goed matchen met het interieur.