Marije's favorieten

Gepubliceerd op 31 december 2021 om 07:00

Het is alweer tijd voor een nieuwe blog. De laatste dag van de maand, en deze keer zelfs van het jaar, is aangebroken. 

 

En deze keer over "mijn" favorieten. Zoals sommigen misschien wel weten is mijn dochtertje (Roos) nu 1,5 jaar. Dus ik heb inmiddels heel wat "baby favorieten" verruild voor "dreumes favorieten". 

 

Allereerst ga ik beginnen met mijn baby favorieten

1. De FRIGG spenen

Als baby was Roos echt een grote fan van deze spenen. En nu nog steeds heeft ze het speentje nodig om lekker in slaap te vallen. Overdag hebben we hem in principe niet meer nodig! Wist je dat door het natuurrubber wat bij deze speentjes gebruikt wordt, het lang niet zo schadelijk is voor de tandjes?

 

2. Bad / Bijtringen

Deze zijn zo lekker multifunctioneel. Super handig bij doorkomende tandjes, maar ook om mee te spelen. En ze kunnen ook lekker mee het badje in. Gemaakt van siliconen dus perfect schoon te maken (even 5 min in gekookt water leggen).

 

3. Knisperdoekje Zebra

Heel erg leuk om lekker in de box te leggen. Want wat ziet hij er leuk uit he? Maar he belangrijkste, Roos heeft hier zo veel plezier aan beleefd. 

 

4. Siliconen Slabber

Tussen 4 en 6 maanden mag je beginnen met de eerste baby hapjes. Om de kleertjes lekker schoon te houden, is deze slabber heel erg fijn. Er wordt nog wel eens geknoeid en deze slabber vangt dat letterlijk op. Daarnaast ben ik niet echt een held qua vlekken uit een stoffen slabber krijgen. Dus om er voor te zorgen dat Roos niet permanent met een met wortel bevlekte slabber zat, heb ik voor de siliconen variant gekozen. En deze kan dan in de afwasmachine. 

 

En dan mijn dreumes/peuter favorieten

1. Mushie Speenhouder

Aangezien Roos dus met een speentje slaapt, is deze speenhouder ideaal. Als ze snachts haar speentje kwijt is, kan ze zo een "nieuwe" uit de speenhouder pakken (scheelt ons heel wat gebroken nachten denk ik zo...). Daarnaast heb je de speentjes gewoon lekker op 1 plek en kan iedereen ze makkelijk terug vinden. De speenhouder1x per week even in gekookt water leggen, samen met je speentjes en klaar is kees. 

 

2. De Rosa Pop

Misschien ligt het aan de naam van deze pop, maar Roos is er altijd erg druk mee. Lekker knuffelen met deze zachte pop of heerlijk mee spelen. 

 

3. Haarknipjes

Wat zijn ze leuk he? Vind ik nou ook... En aangezien ik slecht ben ik keuzes maken, heb ik ongeveer het halve assortiment maar aangeschaft ha-ha. Bij elke outfit een bijpassend knipje. 

 

4, Tekeningen & Knutselwerkjes Bewaarmap

Aangezien Roos af en toe met een knutselwerkje thuis komt van de gastouder, vind ik deze map echt ideaal. Nu kunnen we echt niet alles gaan bewaren, maar in deze map kun je er echt wel een aantal kwijt. Lekker geordend zodat het niet overal en nergens ligt. Toch leuk voor later.

 

 

En daarnaast zijn er eigenlijk nog veeeel meer producten die ik vaak gebruik. Maar dan wordt dit een eindeloze blog ha-ha. Ik hoop dat je wat aan mijn "tips" hebt!

 

Wij wensen jullie allemaal een heel erg gelukkig nieuw jaar en dat al jullie dromen uit mogen komen!

 

Liefs,

Marije❤

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.