Frigg 

Trendy en veilige frigg fopspenen

Frigg fopspenen zijn gemaakt van natuurlijk rubber. De spenen zijn vrij van schadelijke stoffen.

Tip: Bewaar de FRIGG  fopspenen in een handige siliconen speenhouder, op deze manier raak je nooit meer een speen kwijt.Lees meer over: "Frigg Fopspeen"

Over Frigg

Frigg ontwikkelt Deense producten die eenvoudig en elegant fitten in het dagelijkse leven met kids. Het Scandinavische design komt telkens terug in de items die je vindt bij Frigg. Dit merk hecht enorm veel belang aan producten die veilig én mooi zijn. Dit doen ze bij Frigg door gebruik te maken van warme kleuren, strakke lijnen en niet giftige materialen. Zo groeit jouw baby op in een veilige omgeving. 

Ontwerp en materialen

Frigg spenen zijn ontworpen met het comfort van de baby in gedachten. De spenen hebben een ronde, symmetrische vorm die ervoor zorgt dat de zuigreflex van de baby wordt gestimuleerd en de kaak- en tongspieren worden ontwikkeld. De spenen zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber, dat vrij is van BPA, PVC en andere schadelijke stoffen. Dit betekent dat je je baby veilig kunt laten zuigen op een Frigg speen.

Maten en stijlen

Frigg spenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van 0 tot 12 maanden. De maten zijn aangepast aan de leeftijd en ontwikkelingsfase van de baby, zodat de speen altijd comfortabel past. Frigg spenen zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, van klassieke effen kleuren tot leuke prints en patronen. Zo kun je de speen vinden die het beste bij jouw baby past en die er ook nog eens leuk uitziet.

Onderhoud

Frigg spenen zijn eenvoudig te onderhouden. De spenen kunnen worden schoongemaakt met warm water en milde zeep en moeten regelmatig worden geïnspecteerd op slijtage en scheuren. Het wordt aanbevolen om de spenen elke 4-6 weken te vervangen om ervoor te zorgen dat ze veilig en effectief blijven.

Conclusie

Frigg spenen zijn een goede keuze voor ouders die op zoek zijn naar hoogwaardige, veilige en stijlvolle spenen voor hun baby's. De spenen zijn ontworpen met het comfort van de baby in gedachten en zijn gemaakt van natuurlijk rubber dat vrij is van schadelijke stoffen. Frigg spenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waardoor er altijd een speen is die bij jouw baby past. Door regelmatig onderhoud en vervanging zorg je ervoor dat de Frigg speen veilig en effectief blijft.