Kinder cadeaupakketten voor meisjes

 Feestelijk ingepakte kinder cadeaupakketen voor meisjes (1-6 jaar)

Bij De kleine olifant vind je de mooiste cadeaupakketten voor kinderen van 1 t/m 6 jaar.

Leuke samengestelde sets voor meisjes. Altijd feestelijk en met veel liefde ingepakt.

Perfect voor een kinderverjaardag of gewoon zomaar.

Geef je liever een cadeau met andere producten uit ons assortiment?

Dan kun je hier je eigen cadeaupakket samenstellen.Lees meer over: "Kinder cadeaupakketten voor meisjes ( 1 tot 6 jaar)"

Kinder cadeaupakketten voor meisjes:

Is er een kindje jarig of heb je iets te vieren? Verras ze dan met een uniek Kant en klare Cadeaupakket. Bij de kleine olifant is er een ruime keuze aan kinder cadeaupakketten voor meisjes. Je vindt bij de kleine olifant cadeaupakketten voor kinderen van 1 tot 6 jaar. Is het niet helemaal naar wens? dan kun je ook zelf een cadeaupakket samen stellen. Bij ons kun je terecht voor allerlei soorten (verjaardags)cadeaus.  Wat dacht je van een roze kleurboekje met een bijbehorende kleurpotloden? Of ga jij liever voor een haarbandje met makeup tasje? In elke prijsklasse is er een wel een leuk cadeau te vinden.

Gelegenheden cadeaupakketten kind:

Zit je met je handen in het haar omdat je geen geschrikt verjaardagscadeau kan vinden? Of ga je op ziekenbezoek bij je buurmeisje, maar heb je geen idee wat je moet geven?  En, vergeet de spontane cadeaus niet.. Wij, bij de kleine olifant, snappen heel goed dat je hiervan een klein beetje stress krijgt. Gelukkig zijn wij er om te helpen! Voor elke gelegenheid bieden wij het perfecte (verjaardags) cadeau aan voor meisjes

Prijskwaliteit:

Omdat wij prijs-kwaliteit ook erg belangrijk vinden, Shop je bij ons al leuke cadeaupakketten vanaf €15,00. Zo blijft een kindercadeau geven, ook leuk!  Ga je naar een verjaardag van je nichtje? en wil je toch een iets duurder verjaardagscadeau geven, dat kan! Ga je op bezoek bij een verre kennis, en wil je een kleinigheidje geven, ook dat kan! Voor elk budget is er een passend cadeau te vinden bij De Kleine Olifant. Goed om te weten: Alle cadeaupakketten zijn met zorg uitgezocht door ons. Mooie materialen,stevige producten en van hoge kwaliteit. Zodat je zeker weet dat het cadeau wat je weggeeft ook een lange levensduur heeft.

Gratis extra service van de Kleine Olifant:

Omdat wij niks liever doen dan kindjes en jou blij te maken. Helpen wij je heel graag mee. Wij zorgen er namelijk voor dat alle cadeaupakketten helemaal klaar zijn om weg te geven. Alle cadeaupakketten worden feestelijk en uniek verpakt. Heb je speciale wensen, of gelegenheden? Geef het de gerust aan ons door, dit kan bij het vakje opmerkingen aan het einde van je bestelling. Op deze manier kunnen wij het kinder cadeaupakket nog persoonlijker en unieker inpakken. Dit doen we met mooie bijpassende kleuren lint. Ook kan je aangeven of je graag een droogbloem, geschenkstrik of een sticker op je cadeaupakket wilt hebben. Kortom de keuze is erg groot!

Om je cadeaupakket helemaal compleet te maken, kun je er nog een leuk wenskaartje bij toevoegen. Deze schrijven wij met liefde voor jou, maar uiteraard mag je dit natuurlijk ook zelf doen. Wil je volledig ontzorgd worden? Dan kunnen wij het cadeautje ook rechtstreeks naar de ontvanger sturen.  Voordat wij het naar de ontvanger zenden, maken wij nog een leuke foto voor jou! Zo weet je precies, wat je geeft. Hoe leuk is dat?

Keuze Kinder Cadeaudozen

Omdat onze cadeaupakketten een groot succes zijn, hebben wij het assortiment uitgebreid. Vanaf heden kun jij nu zelf kiezen welke cadeaudoos jij bij de kinder cadeautje wilt hebben. Ga jij voor een jungle thema, bloemetjes of lekker neutraal? Genoeg keus, voor ieders zijn wensen.