Sunny Stripes

De Sunny Stripes collectie van Nijntje is lief, stoer en gestreept

 

Houdt jouw kleintje ook zo van Nijntje? Bekijk dan snel alle items van  de Sunny Stripes collectie van Little DutchLees meer over de: "Sunny Stripes collectie van Nijntje"

Sunny Stripes

Hallo daar nijntje! De knuffels zijn helemaal bedekt in Vintage Sunny Stripes en is misschien wel het leukste nijntje van allemaal. Ze is zacht met een retro look en fleurt je dag helemaal op. Het iconische konijntje staat prachtig in de kinderkamer en matcht prachtig met andere items uit de Little Dutch collectie,

Over Nijntje

Nijntje wordt geboren in 1955. In dat jaar tekent Dick Bruna Nijntje voor het eerst. De naam stamt af van 'konijn' en buiten Nederland wordt Nijntje overal Miffie genoemd omdat er in ieder land wel een andere benaming is voor konijn en omdat Nijntje in andere talen moeilijk uit te spreken is. Nijntje speelgoed spreekt kinderen over de hele wereld aan en geeft ze een warm en prettig gevoel van veiligheid. Veel kinderen herkennen zich in Nijntje en in haar avonturen. Ze is ongecompliceerd en onschuldig, is positief en staat open voor nieuwe ervaringen.