Mushie 

Mushie staat beketend om hun baby en kinderproducten, gemaakt van duurzame materialen

 Zweeds design in een stijlvol, tijdloos kleurenpallet. Cadeautip: Bekijk onze cadeaupakketten, hierin vind je ook Mushie speelgoed

 Mushie

Lees meer over: "Mushie"

Over Mushie

Het jonge Amerikaanse merk is in 2018 opgericht en inmiddels niet meer in babyland weg te denken! Mushie staat bekend om het strakke Deense design met een speelse twist. Je vindt hier voornamelijk artikelen in de categorieën verzorging en spelen, voor kindjes van 0-3 jaar. Denk bijvoorbeeld aan slabs, knuffeldoekjes, stapeltorens en speenhouders. Alle items zijn door middel van kleur op elkaar afgestemd, waardoor je een mooie collectie aan diverse spulletjes kunt samenstellen. Daarnaast is Mushie een betaalbaar merk en erg leuk om cadeau te geven.

Over de oprichtster:

In 2018 is Mushie ontstaan toen de oprichters stopten met werken als onderwijzer en marketingdeskundige. Ze investeerden 1500 dollar om het bedrijf te starten. Mushie groeide samen met haar acht broers en zussen op in verschillende landen vanwege het werk van haar vader. Uiteindelijk maakte ze haar school af en werd zelf lerares voor zeven jaar. Daarna verhuisde ze naar New York, trouwde en kreeg kinderen. Levi, haar man, is geboren en getogen in Houston met zijn acht broers en zussen. Toen hij zeventien was, begon hij met kopen en verkopen van telefoons. Hij woonde in Brooklyn, New York en uiteindelijk weer in Houston waar hij marketing en e-commerce deskundige werd.

Ziek tijdens haar tweede zwangerschap

Mushie had tijdens haar tweede zwangerschap last van zwangerschapsbraken, dus ze kon niet anders dan haar baan als lerares opgeven en verplicht op bed liggen. Tijdens deze moeilijke periode vond ze afleiding in onderzoek doen en het vinden van de beste producten voor haar baby. Mushie en haar man Levi vonden het een mooie uitdaging om de beste, praktische en veilige babyproducten te maken en zo is het bedrijf ontstaan. Samen met de geboorte van hun tweede zoon.