Vintage Flowers

De vintage flower collectie van nijntje is vrolijk, lief en gebloemd

Houdt jouw kleintje ook zo van bloemetjes en nijntje? Bekijk dan snel alle items van Vintage Flower collectie van Little DutchLees meer over: "Vintage Flowers van Nijntje"

Vintage Flowers:

Hallo daar nijntje! Deze knuffel is helemaal bedekt in Vintage Little Flowers en is misschien wel het mooiste nijntje van allemaal. Ze is zacht met een romantische uitstraling en fleurt je dag helemaal op. Het iconische konijntje staat prachtig in de kinderkamer en matcht prachtig met andere items uit de Little Dutch collectie, zoals het bedlinnen en de swaddles.

Over Nijntje:

Nijntje wordt geboren in 1955. In dat jaar tekent Dick Bruna Nijntje voor het eerst. De naam stamt af van 'konijn' en buiten Nederland wordt Nijntje overal Miffie genoemd omdat er in ieder land wel een andere benaming is voor konijn en omdat Nijntje in andere talen moeilijk uit te spreken is. Nijntje speelgoed spreekt kinderen over de hele wereld aan en geeft ze een warm en prettig gevoel van veiligheid. Veel kinderen herkennen zich in Nijntje en in haar avonturen. Ze is ongecompliceerd en onschuldig, is positief en staat open voor nieuwe ervaringen.