Bedankt juf / meester

De leukste cadeautjes voor de juf of meester shop je bij ons

Het schooljaar loopt ten einde en wat is er nou leuker dan de Juf of Meester te bedanken met een origineel cadeau.

Shop ze bij De kleine olifant voor leuke meeneemprijsjes. Zo blijft een cadeautje geven tenminste leuk! 


Lees meer over :'Afscheids en bedank cadeautjes'

Afscheid en bedank cadeautjes :

Gaat jou kindje binnenkort naar school? Of wil je oma die altijd oppast even bedanken? Het maakt niet uit voor wie of voor welke gelegenheid je afscheidscadeautje ook bedoeld is, wij bij de kleine olifant staan voor je klaar.

Wij zijn er om jou te helpen, en mee te denken in het vinden van het perfecte cadeau.

Wij bieden een ruim assortiment aan in afscheid en bedankt cadeautjes.

Budget bewuste cadeau's

Omdat wij het belangrijk vinden dat een cadeautje ook leuk moet zijn om weg te geven, zijn onze cadeautjes ' budgetbewust.' Zo vind je bij ons al cadeautjes voor 5 euro. En nog leuker, wij personaliseren gratis jou cadeautje. Zo wordt het cadeau nog leuker om weg te geven.

 

Heb jij zelf een idee?

Ben jij vol inspiratie, alleen heb jij last van 2 linkerhanden? Of lukt het jou niet om een leuk cadeau in elkaar te flansen.

Geen probleem! Neem contact op met de kleine olifant

En deel gerust jou idee met ons.

Wij kijken of het haalbaar is, en werken hem anders met liefde voor jou uit. Op deze manier nemen wij letterlijk de stress uit jou handen. 

Jij blij? Wij blij! 💕

Lees meer over : ' Afscheidscadeautjes gastouder, kinderopvang of peuterpost'

Afscheidscadeautjes gastouder, kinderopvang of peuterspeelzaal:

Kleintjes worden groot. Voor je het weet is het einde van de kinderopvang, gastouder of peuterspeelzaal al in zicht. Je kindje fladdert uit naar de grote basisschool. Niks is zo leuk om de gastouder of juffrouw te bedanken voor alle goede zorgen de afgelopen jaren. Dit doe je bijvoorbeeld meer een leuk gepersonaliseerd cadeautje van de kleine olifant. 

Wil jij de achtergebleven kindjes ook trakteren op iets lekkers? Dat kan! Wij bieden een ruim aanbod aan leuke kinder tractatie aan.

Hulp nodig met een Tractatie? Kom jij er niet uit? Of wil je een andere personalisatie op je Tractatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je met alle liefde verder. 

Daarnaast geven wij je graag wat leuke cadeautips mee om het afscheidscadeau tot een groot succes te maken! We denken graag met je mee, kortom er is voor ieder wat wils! 

Lees meer over: * Bedankt cadeau juf en meester '

Bedank cadeautjes juf en meester.

Het Schooljaar loopt ten einde en wat is er nou leuker dan de Juf of Meester te bedanken met een Origineel cadeau. Shop ze bij de kleine olifant voor leuke meeneemprijsjes. Zo blijft een cadeautje geven teminste leuk!