Meyco

Meyco artikelen voor in de baby- en kinderslaapkamer

Geniet van zachte,natuurlijke materialen van mooiste kwaliteit. Stijvol, rustig en veilig.Lees meer over: "Meyco"

Over Meyco

Wist je dat het merk Meyco uit Nederland komt? Daar mogen we best trots op zijn! De producten van Meyco zijn basic, vernieuwend, uniek, betaalbaar en altijd veilig. Meyco staat er om bekend kwaliteitsproducten te leveren voor een hele scherpe prijs. In het assortiment van Meyco vind je veel verschillende producten zoals boxkleden, beddengoed, hydrofiele doeken en slaapzakken. De kleuren en prints zijn op elkaar afgestemd waardoor je heerlijk kunt mixen & matchen!

Meyco & goede doelen

Meyco maakt als sinds 1959 zachte babydekens van 100% katoen, ze staan voor hoogwaardige kwaliteit en de producten gaan ook nog eens lang mee. Meyco draagt daarnaast ook nog eens bij aan de allermooiste wereld, zoals zij het zelf zo mooi beschrijven. Dit doen zij door diverse goede doelen te steunen zoals het Guusje Nederhorst Fonds en Stichting Babyspullen. Ook steunen zij het Business Social Compliance Initiative die zich inzetten voor betere arbeidsomstandigheden wereldwijd.

Onderdeel van B-boo baby & lifestyle

Meyco is onderdeel van moederorganisatie B-boo baby & lifestyle GmbH. B-boo is ontstaan op 1 januari 2013, waarbij later het bedrijf Meyco is overgenomen om als merk voort te zetten. Meyco ontwikkelt sinds 1959 zachte babydekens van 100% katoen, staat voor hoogwaardige kwaliteit en alle producten zijn zeer duurzaam in gebruik.  Het assortiment is de afgelopen jaren enorm uitgebreid en biedt nu naast een zeer uitgebreide bedtextiel collectie, ook een enorm assortiment aan hydrofiele items, verzorgingsproducten, voetenzakken, autostoelhoezen, boxkleden, klamboes, slaapzakken, inbakerdoeken, babykameraankleding en nog veel meer.  Het bedrijf b-boo baby & lifestyle GmbH is producent, distributeur en agent van diverse merken die babyartikelen ontwikkelen. De producten worden door heel Europa verkocht. Het bedrijf is gevestigd in Duitsland, maar staat onder Nederlandse leiding. Het team bestaat uit een select gezelschap van professionals met internationale kennis en ervaring in de babybranche. B-boo heeft service, snelheid, prijs en kwaliteit hoog in het vaandel staan.